Juhlat Merimestassa


Juhlat Merimestassa

Merimestasta on tullut vuosien varrella monelle perheelle ja suvulle se perinteinen juhlapaikka, jonne kokoonnutaan vietttämään syntymäpäivät, hääpäivät, äitien- ja isänpäivät ja muut tärkeät juhlatilaisuudet yhdessä hyvällä ruoalla herkutellen. Ja kun kylään saapuu erityisiä vieraita, tuodaan myös heidät nauttimaan Merimestan antimista. Kun järjestät juhlapäiväsi meillä, voit luottaa siihen että vieraasi saavat niin ensiluokkaista ruokaa kuin huomaavaista palveluakin ja voit itse keskittyä kiireettömään yhdessäoloon vieraidesi kanssa.

Vuodesta 2001 lähtien Merimestassa on vietetty kaikki kuviteltavissa olevat, ihmisen elämänkaareen mahtuvat, juhlat. Olemme järjestäneet ammattitaidolla niin ristiäiset, häät kuin muistotilaisuudetkin. Ja jos tiedossasi on päivänsankari, jolle mietit sopivaa lahjaa, saattaisi lahjakortti Merimestaan olla hyvä ratkaisu.

Monipuoliset tilamme ovat helposti muokattavissa alle 10 hengen kabinettitilasta 70 hengen saliin. Erityisesti yläkerta on ollut suosiossa yksityistilaisuuksia järjestettäessä. Pöytämuotoja muokkaamalla yläkertaan voidaan järjestää yhtenäinen pitkä pöytä jopa 24 hengelle. Maksimissaan yläkerran tilaan mahtuu 40 vierasta.

Kun haluat tarjota vieraillesi mieleenpainuvan juhlapäivän, tule tutustumaan tiloihimme ja ihastu ainutlaatuisiin maisemiin.

Juhlatilaisuuksia varten voimme suunnitella kaiken yhdessä kanssasi viimeistä yksityiskohtaa myöden tai vaihtoehtoisesti voit jättää kaikki tarvittavat järjestelyt meidän osaaviin käsiimme. Tärkeintä on että sinä ja vieraasi nautitte juhlapäivästä.

Suuremmalle vierasjoukolle noutopöytä on paras ja joustavin ruokailuvaihtoehto. Pienemmälle ryhmälle ruokailu on mahdollista varata myös lautastarjoiluna. Kolmas vaihtoehto on näiden kahden sekoitus, esim. alkuruoka noutopöydästä, lämmin ruoka annoksina tarjoiltuna pöytään ja jälkiruoaksi vaikkapa täytekakku itse ottaen.

Esimerkkejä juhlatarjoiluista:

Vaihtoehto 1:

Noutopöytäruokailu alkaen 32,00 € / henkilö sisältäen alku-, pää ja jälkiruoan sekä kahvin/teen

Vaihtoehto 2:

Alkuruoka itse ottaen runsaasta noutopöydästä, lämpimänä ruokana joko päivän kalaa  tai härän sisäfileepihvi lisukkeineen, jälkiruokana täytekakku ja kahvi/tee. Lämmin ruoka tilattava etukäteen, tarjoillaan pöytiin.

Hinta 45-50 € / henkilö pääruokavalinnasta riippuen.

Vaihtoehto 3:

Alkuruokana kermainen lohikeitto tai caesarsalaatti, lämpimänä ruokana pariloitua lohta lisukkeineen, jälkiruokana suklaakakkua sekä kahvi/tee. Kaikki ruokalajit tarjoillaan pöytään, vaihtoehdot tilattava etukäteen.

Hinta  45 € / henkilö.

Vaihtoehto 4:

Kermaista lohikeittoa itse ottaen, lisänä leipää ja levite, kahvi/tee ja pieni makea.

Hinta 18,50 €/henkilö.

 

Juhlien kustannus muodostuu juomista, ruokatarjoilusta sekä mahdollista tilavuokrasta. Mikäli haluatte tilaisuudessanne käyttää valkoisia pöytäliinoja normaalien pöytäliinojemme sijasta, veloitamme niiden käytöstä lisäksi pesulamaksun n. 60 €. Tilavuokraa emme peri normaalin aukioloaikamme puitteissa järjestetyistä tilaisuuksista. Mikäli juhlat kuitenkin kestävät myöhäiseen iltaan tai yöhön, neuvottelemme tapauskohtaisesti tilavuokran määrästä. Tyypillinen maksu on 20 €/alkava tunti. Tilaisuuksissa sitova ja laskutettava henkilömäärä on ilmoitettava viimeistään 4 vuorokautta ennen tilaisuuden alkua.