Kokoustilat


Kokoustilat

Merimestassa on käytössä kaksi kokousiin sopivaa tilaa. Alakerran pieneen kabinettiin mahtuu mukavasti maksimissaan 10 hengen seurue ja yläkertaan pöytämuodoista riippuen jopa 30 hengen kokousväki. Yläkerran tilassa käytössä on taulu TV HDMI liitännällä ja pimennysverhot. Fläppitaulu ja valkokangas saadaan tarvittaessa myös alakerran tilaan. Langaton verkkoyhteys on käytössä molemmissa tiloissa.

Merimaisemista virtaa kokouksiin

Merimestan kokoustilat ovat tervetullut poikkeus niihin steriileihin tiloihin, joihin moni kokouksen järjestäjä on tottunut. Tunkkaisessa ja ankeassa loisteputken valossa neljän seinän sisällä ei varmasti synny yhtä hyviä päätöksiä kuin Merimestan avarissa maisemissa. Ajatukset virtaavat vapaasti ja mieli on virkeä kun ympärillä on tilaa. Mutta pelkällä sielunravinnolla ei kokousta voi menestyksekkäästi viedä päätökseen. Alla löytyy muutamia kokouspaketteja, joista voit valita ryhmänne tarpeisiin sopivat tarjoilut. Kokous on mahdollista myös aloittaa aikaisin aamulla, aukioloajoissamme on jousto- ja  neuvotteluvaraa.

Kokouspaketit:

Kokopäivän kokous

  • sisältää kokoustilavuokran ja -välineet
  • aamukahvi/tee ja suolainen kahvileipä, jäävesi
  • lounaaksi mestarin menu
  • iltapäiväkahvi/tee ja makea kahvileipä

Hinta 42 €/henkilö mikäli ryhmän koko on alle 20 henkilöä, jos yli 20 henkilöä niin lounas on tarjolla noutopöydästä ja hinta tuolloin 45 €/henkilö

Puolipäiväkokous

  • sisältää kokoustilavuokran ja -välineet
  • kokouskahvi ja kahvileipä, jäävesi
  • lounaaksi mestarin menu

Hinta 35 €/henkilö mikäli ryhmän koko on alle 20 henkilöä, jos yli 20 henkilöä niin lounas on tarjolla noutopöydästä ja hinta tuolloin 38 €/henkilö

Lyhyt aamu/iltapäiväkokous

  • sisältää kokoustilavuokran ja -välineet
  • kokouskahvi/tee ja kahvileipä, jäävesi

Hinta 15 €/henkilö

Alle 10 hengen kokouksissa pidätämme oikeuden periä lisämaksu. Lisävuokraa emme peri normaalin aukioloaikamme puitteissa järjestetyistä tilaisuuksista. Mikäli kokous järjestetään normaalien aukioloaikojemme ulkopuolella, neuvottelemme tapauskohtaisesti lisävuokran määrästä. Tyypillinen maksu on 30 €/alkava tunti.

Sitova ja laskutettava henkilömäärä on ilmoitettava viimeistään 4 vuorokautta ennen kokousta.