Porin merellisin ravintola


Porin merellisin ravintola

Kalaravintola Merimesta sijaitsee ainutlaatuisella paikalla Reposaaren kärjessä. Perille pääsee seuraamalla viitoitusta kohti Reposaarta ja Merimestaa/kalasatamaa ja ajamalla niin pitkälle kuin tietä riittää. Näillä ohjeilla saavut tilavalle ja ilmaiselle parkkialueellemme. Luonnollisesti voit tulla meille myös mereltä käsin. Ravintolan asiakkaille löytyy venelaituri aivan ravintolan välittömästä läheisyydestä.

Ravintolan salista näkymä on upea, aallonmurtajan ohi suoraan merelle. Kuulaana päivänä voi nähdä Säpin majakalle saakka ja kauemmaskin. Aava meri muuttaa muotoaan vuodenaikojen mukaan ja ikkunoista näkyvä osa Mäntyluodosta (satama, telakka ja Kallo) antavat oman lisäviehätyksensä ainutlaatuiseen maisemaan.

Meri ympäröi ravintolaa kolmesta ilmansuunnasta ja on luonnollista että meren antimet ovat tähtiroolissa myös ravintolan ruokatarjonnassa, sillä yksi Suomen suurimmista kalasatamista toimii aivan ravintolan naapurissa.  Kalastajien päivän saaliit tuodaan Kalapaikka Merimestaan, saman katon alla toimivan kalamyymälän tiskiin, josta ne saadaan pyyntituoreena ravintolan keittiölle. Ravintolan ruokalistalta löytyykin pääasiassa tuoretta kalaa, mutta myös muita vaihtoehtoja on tarjolla.

Ulkoilmaterassein varustettu ravintola toimii kahdessa kerroksessa. Yläkerta toimii myös kokous- ja kabinettitilana. Toiseen kerrokseen saakka pääsee tarvittaessa hissillä, mutta omin voimin voi kiivetä vieläkin ylemmäksi – näköalatasanteelle. Tasanteelle on ilmainen pääsy ravintolan auki ollessa.  Tilaa ravintolan kahdessa kerroksessa on  yhteensä 120 hengelle. Tammikuuta lukuunottamatta ravintola on avoinna ympäri vuoden. Aukioloajat vaihtuvat sesongin mukaan, joten ne on viisainta tarkistaa etukäteen.

 

• Lahjakortteja myynnissä ravintolan aukioloaikoina.

• Tarjoamme asiakkaillemme WLAN-yhteyden

Merellisen kalaravintolan omistavat kokeneet ravintola-alan yrittäjät Susanna ja Pirkko Sävel ovat luotsanneet Ravintola Merimestaa alusta saakka – vuodesta 2001.