Yhteystiedot

Merimesta

Yhteystiedot

La

Ravintola Merimesta

 Reposaaren Kalasatama, 28900 Pori
 0405902127
 ravintola@merimesta.fi

Olemme avoinna :

(Maanantaisin suljettu 26.05 saakka) Ma – Pe 11..00 – 18.00 ja La – Su 12.00 – 18.00

Ravintolan aukioloajat vaihtuvat sesongin mukaan useita kertoja vuodessa. Sopimuksen mukaan ryhmille tilauksesta avoinna myös aukioloaikojen ulkopuolella. 

Vuoden 2001 heinäkuussa Reposaaren perinteikäs kalasatama sai ”kruununsa” kun satamaan rakennettiin monitoimirakennus Merimesta. Ravintolan lisäksi Merimestassa toimii myös kalan käsittely- ja myyntitila, Kalapaikka Merimesta. Kalamyymälä on oma, erillinen yritys, jonka sivut löytyvät osoitteesta kalapaikkamerimesta.fi. Merimestassa nähtävää ja koettavaa riittää koko perheelle, ravintolassa herkutellen, ostoksia tehden tai vain tunnelmasta ja maisemasta nauttien. Parhaimmat maisemat avautuvat näkötornista, jonne on vapaa pääsy ravintolan aukioaikana.

Ravintola Merimesta sijaitsee aivan Reposaaren kärjessä, kalasatama-alueella. Perille pääsee pengertietä pitkin mantereelta, sekä veneellä mereltä. Veneellä saapuvia asiakkaita varten ravintolalla on oma laituri, jossa on kylkipaikkoja noin 6-8 veneelle. Muita ajoneuvoja varten on tilava ilmainen paikoitusalue aivan rakennuksen vieressä. Kartan löydät sivun alalaidasta.

Seuraa meitä Facebookissa

Ota yhteyttä

Mikäli teillä on kysyttävää, ottakaa ystävällisesti yhteyttä toivomallanne tavalla.

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Aihe

    Viesti